Zelf Lommels nieuws insturen? Dat kan via lommelsegazet@telenet.be

'Kristalia' alweer groot succes

'Kristalia' alweer groot succes

Vanavond vond het grootse evenment 'Kristalia' plaats, georganiseerd door Kiwanis Lommel Quercus en de LOC. Maar liefst een 50-tal bedrijven en een 330-tal personen tekenden present in 't Kristalijn op de Blauwe Kei. Er werd genoten van een heerlijk aperitief buiten onder een heerlijk zonnetje, nadien een dinner en fijne muziek van Uncle Phil en DJ Alwin, waarop de beentjes ook lustig werden losgesmeten.

De opbrengst dit jaar gaat naar Akindo, G-basket Lommel, Special Olympics Belgium en Project verkeersveiligheid op de Lommelse basisscholen.

Kiwanis Lommel Quercus

Kiwanis Lommel Quercus is een onderdeel van Kiwanis International en heeft als belangrijkste doelstelling "Serving the children of the World". 
In lijn met deze doelstelling zetten ze de opbrengsten van hun evenementen in ter ondersteuning van diverse sociale projecten ten behoeve van de kinderen in onze regio. Doorheen de jaren hebben zij tal van projecten mogen steunen. Met enkele organisaties is er ondertussen een goede relatie opgebouwd:
- Akindo VZW
- G-Basket Lommel
- Special Olympics Belgium(SOB)
- Lommelse scholen

Lommelse Ondernemersclub (LOC)

De LOC werd opgericht op 26 Juni 1984 en is daarmee éen van de oudste ondernemersclubs van limburg. Eén van de kernactiviteiten van LOC is de Lommelse ondernemers met elkaar in contact brengen. Op die manier ontstaan vaak interessante ideeën en opportuniteiten.
In de loop van de jaren ontwikkelde LOC zich tot een vereniging die naast het fungeren als centraal aanspreekpunt van de stad, zich specialiseerde in het organiseren van velerlei activiteiten. Naast de inmiddels beroemde nieuwjaarsreceptie waarop niet alleen de leden maar ook de diverse overheden en administraties worden uitgenodigd, worden er een aantal momenten in het jaar vastgelegd waar leden elkaar kunnen ontmoeten.