Zelf Lommels nieuws insturen? Dat kan via lommelsegazet@telenet.be

Koala Disco naar halve finale Rock Rally

Koala Disco naar halve finale Rock Rally
Foto Jan Buyens

783 bands en barden schreven zich in voor Humo’s Rock Rally 2024. Van hen mochten 53 het met versterker en microfoon in de hand komen uitleggen tegen de jury, in vijf preselecties verspreid over heel Vlaanderen. Na verhit debat, het handgemeen op een millimeter na vermijdend, bleven er twintig stuks jonge belofte over. En één van deze straffe bands is onze Lommelse Koala Disco. In onze stad wisten we dit duidelijk al, want nog maar onlangs kregen ze via onze 'gazet' de titel 'Strafste Lommelse band' naast 'Wizards of Ooze'. Maar nu weet héél Vlaanderen dit.

Want... ze haalden de halve finale van de Rock Rally en spelen deze op zondag 24 maart in het wintercircus in Gent! Met z'n allen daarheen zou ik zeggen... En daarna is het de finale, die ze uiteraard gewoonweg moeten halen, op zondag 28 april in de AB in Brussel.

In Humo lezen we ook dit:

Volgens henzelf: ‘The soundtrack to falling down the rabbit hole’
Volgens de jury: ‘Koala Disco bracht zijn springerige poprock met op de juiste plekken een hoek af, en een podiumprésence waar in De Posthoorn niet meer overheen zou worden gegaan.’