Zelf Lommels nieuws insturen? Dat kan via lommelsegazet@telenet.be

Kerst bij Samana, Kapittelhof en woensdagmarkt

Dinsdag vierden ongeveer 90 leden van Samana centrum hun jaarlijks kerstfeest in het Klosterhof. De vrijwilligers hadden hun uiterste best gedaan om er een fijn kerstgebeuren van te maken. Vandaag kon je de kerstman tegenkomen op de woensdagmarkt en eveneens vanmiddag was er de jaarlijkse kerstmarkt in het Kapittelhof.

Samana centrum

Na de verwelkoming door de voorzitster kwam er een mooie kerstbezinning die iedereen echt aansprak. De feestmaaltijd was, naar goede gewoonte, weer smaakvol en lekker.

Het orkest 'Shake Hands' zorgde voor het muzikaal gedeelte: op de toppers uit de jaren '60/'70 werd er zelfs duchtig gedanst. Tussendoor werd er nog een tasje koffie met versnaperingen geserveerd. Na deze gezellige namiddag ging iedereen, ondanks de fikse regenbuien, met een warm hart naar huis.

Kerstmarkt in Kapittelhof

Ook in woonzorgcentrum was het 'vollen bak' kerstmis vanmiddag, dit met hun jaarlijkse kerstmarkt. Je kon er héél wat spulletje kopen die door de bewoners en/of door de vrijwilligers gemaakt waren, en ook heerlijke drankjes nuttigen en verse wafels eten...

Kerstman op de wekelijkse markt

Ook de woensdagmarkt 'ontsnapte' niet aan de kerstman vanmiddag... En er was zelfs een clown die ballonnen draaide.