Zelf Lommels nieuws insturen? Dat kan via lommelsegazet@telenet.be

De kermis is er klaar voor... u ook?

De kermis is er klaar voor... u ook?
Foto Jan Buyens

Vanavond gaat de grote kermis van het centrum van start. En al even traditioneel is er op zaterdagnamiddag een aperitiefje voor de kids, want dan kunnen ze op een rommelmarkt oud speelgoed of kleren verkopen voor een extra zakcentje voor de kermis! U kan hiervoor terecht op het Kerkplein van 15 tot 18 uur.

En om 18.30 uur wordt de kermis zaterdag dan officieel geopend, ook al volgens de traditie, door Harmonie Hoop in de Toekomst.

En vanaf dan... is het feest in't stad: vele attrakties en erg vele optredens, kortom vertier voor jong en oud, en alles daartussenin.

Maak een foto en win! 📸


Maak tijdens deze Lommel kermis een leuke en originele foto en win één van de vele prijzen... Van Lommelbonnen, tot boeken en strippaketten. Het énige dat u moet doen is dus een (of meerdere) leuke en originele foto('s) maken van uw kind op een van de attrakties, of van uzelf of uw buurman op één van de vele terrassen, of... zolang als het maar kermis gerelateerd is! Wij brengen al deze foto's samen in een album en bekronen de origineelste inzendingen. Dit is dus niet noodzakelijk de 'beste' foto...

Dus haal uw GSM's maar boven en mail uw bijdrage door aan lommelsegazet@telenet.be. Veel plezier...