Zelf Lommels nieuws insturen? Dat kan via lommelsegazet@telenet.be

Kattenbos Sport vs KFC Paal Tervant: 4-0

Kattenbos kan zich nog steeds redden in Tweede provinciale, maar dan moest er sowieso wel gewonnen worden vanmiddag, thuis tegen Paal Tervant. En dat deed het met glans... einduitslag was 4-0.

Bij de rust was het 2-0 na goals van Vincent Vreysen en Joey van Casand. Al in de 20ste seconde van de wedstrijd kreeg de thuisploeg een geweldige kans, maar de bal ging jammerlijk over. Daarna was het wachten tot iets over het half uur voor de volgende kans, maar die was dus ook meteen raak. De bezoekers kwamen na de 2-0 nog twee keer dicht bij de aansluitingstreffer, maar net niet dus.

Na amper 5 minuten in de tweede helft stond het al 3-0, opnieuw via Joey van Casand. En in de 66ste minuut scoorde diezelfde van Casand de 4-0. Dit was meteen ook de eindstand! En zo blijft er nog altijd dat sprankeltje hoop om alsnog in Tweede te blijven... Alles hangt nu af van volgend weekend!

Tevens werd vanmiddag de jaarlijkse 'Gouden Schoen' uitgereikt aan de meest verdienstelijke speler, en dit jaar viel deze eer te beurt aan Beau Vandenberk.

Nu meer foto's, ook van de uitreiking van de Gouden Schoen, op onze Facebookpagina.