Zelf Lommels nieuws insturen? Dat kan via lommelsegazet@telenet.be

Kattenbos Sport heeft beste supporters

Kattenbos Sport heeft beste supporters

Maandenlang werd op zoek gegaan naar de club in Limburg met de meest FANtastische supporters! En in een rechtstreekse afvalrace sneuvelden tal van grote clubs om aan het einde te komen tot de voetbalploeg met de allerbeste supporters. Vanavond viel het verdict en enkel en alleen Kattenbos Sport verdient deze winst!

Want wat wij al een tijdje wisten, weet nu heel Limburg ! KATTENBOS SPORT heeft de beste supporters! Dankzij deze supporters weet dit nu ook heel Limburg, en wij zijn blij dat wij als Lommelse Gazet ons steentje hebben kunnen bijdragen tot dit succes. Zowel in de halve- als in de finale hebben ook wij onze lezers opgeroepen om voor deze fantastische supporters te stemmen...

Naast FANtastisch nieuws vandaag, is er ook nog ander nieuws te rapen:
De trainingen van de club vatten vandaag aan met een talrijke en gemotiveerde groep. Bert, Bart, Rob en Kristof (de staf) vlogen er meteen stevig in. Zaterdag staat reeds een match voor de beker van België op het programma en wat volgt is een drukke voorbereiding om onze jongens klaar te stomen voor een uitdagend seizoen in tweede provinciale met de 1e ploeg en zowel een provinciale als gewestelijke reserveploeg in KFC Kattenbos Sport !