Zelf Lommels nieuws insturen? Dat kan via lommelsegazet@telenet.be

Kattenbos speelt 1-1 gelijk tegen Turkse FC

Foto Jan Buyens

Kattenbos is nog steeds op zoek naar een eerste overwinning dit seizoen, en ook vanavond kon het dit niet waarmaken. Tegen Turkse FC bleef het steken op een, eerder billijk, gelijkspel.

De eerste helft viel er bitter weinig te beleven, met twee halve kansen aan iedere zijde, en een logische 0-0 aan de rust.

Vlak na de rust kreeg Kattenbos dé kans op de 1-0, na amper twee minuutjes, maar na een geweldige safe van de bezoekende keeper knalde Dirx in de rebound de bal nog óver een verder leeg doel vanop nog géén twee meter! En daarna ging het behoorlijk op en af, met een ietwat agressiever Kattenbos toch deze tweede helft. Maar in de 58ste minuut scoorden de bezoekers dan toch de 0-1 via Bilican. Maar Kattenbos was niet uit het lood geslagen en amper twee minuten later stonden de bordjes weer gelijk na een goal van Hoes in de 60ste minuut. Er kwamen nog wel enkele kleinere kansen aan beide zijden, en ook nog een rode kaart voor een Turkse-speler in de 72ste minuut, maar na 90 minuten was de 1-1 stand een feit. Een uitslag waar vooral Turkse iets méér tevreden mee zal zijn dan Kattenbos...