Zelf Lommels nieuws insturen? Dat kan via lommelsegazet@telenet.be

Jean Kuyken wil opnieuw Vooruit

Jean Kuyken wil opnieuw Vooruit

Een opmerkelijke 'comeback' bij Samen/Vooruit... want op de nieuwjaarsreceptie van deze oppositiepartij in een volle Groote Hoef raakte bekend dat voormalig schepen Jean Kuyken opnieuw kandidaat is bij de gemeenteraadsverkiezingen in oktober. “Vele Lommelaars vroegen me om me opnieuw in te zetten voor onze stad. Daarom heb ik toegezegd” zegt Jean.

In 2018 haalde Kuyken nog bijna 1.500 stemmen en werd hij door de kiezer dus beloond voor zijn ijver als Schepen van Stadswerken en het feit dat hij altijd en overal erg bereikbaar was voor iedere kleine of grote vraag.

Toen Samen Vooruit echter in de oppositie belandde, en Jean zelf geconfronteerd werd met ziekte en nadien ook nog het spijtige overlijden van zijn echtgenote, stapte hij uit de lokale politiek. “We zijn heel blij dat Jean na die moeilijke jaren erg gemotiveerd opnieuw ons team wil versterken. Hij is nog steeds het aanspreekpunt voor vele Lommelaars en kan met zijn ervaring onze vele nieuwe kandidaten helpen.” zegt lijsttrekker Kris Verduyckt.

Jean Kuyken: “De netheid van de stad en de dienstverlening naar de Lommelaar blijft voor mij een absolute prioriteit. Ik zie wat dat betreft, heel wat tekortkomingen. Vele Lommelaren vinden bijvoorbeeld dat het Huis van de Stad vandaag een gesloten huis is waar ze niet meer terecht kunnen. Dat moet absoluut anders.”

De komende maanden zal Samen Vooruit geregeld nieuwe kandidaten voorstellen.