Zelf Lommels nieuws insturen? Dat kan via lommelsegazet@telenet.be

Jake Xerxes Fussell - Out Of Sight

Jake Xerxes Fussell - Out Of Sight

Artiest: Jake Xerxes Fussell
Album: Out Of Sight
Releasedatum: 2019

De eerste plaat van deze rubriek was Buck van Daniel Norgren. Die ik leerde kennen tijdens een magische avond in mijn oud café de Bar-a-bas. Deze gouden tip van Joachim zal waarschijnlijk nooit meer overtroffen worden. Al komt hij met deze nieuwe tip weer aardig in de buurt! Tijdens Blues Peer liep ik Joachim tegen het lijf en begonnen we al snel te babbelen over muziek. Dit terwijl we stonden te wachten op het geweldige optreden van Nikki Hill. Ik kreeg van Joachim de tip om eens te luisteren naar Jake Xerxes Fussell, die tijdens de VS tour van Daniel Norgren het voorprogramma deed. En WOW ik was direct van mijn sokken geblazen.

Vooral het nummer The River St. Johns blijft op repeat staan met de geweldige tekst: 

'I got fresh fish this morning, ladies. They are gilded with gold. And you may find a diamond in their mounths.'

Geniet net als mij van dit prachtig nummer.

Ps. op zaterdag 7 september komt hij naar de Botanique in Brussel. Ik heb alvast mijn tickets ;-).

Bas WOUTERS