Zelf Lommels nieuws insturen? Dat kan via lommelsegazet@telenet.be

'Interland' voor goede doel brengt 10.500 euro op

'Interland' voor goede doel brengt 10.500 euro op
Foto Rowen Boons

Op het veld van Lommel SK hebben we gisteren de Creators FC mogen verwelkomen, een Nederlandse voetbalploeg met bekende influencers en YouTubers. Ze speelden tegen het Belgische team, dat zichzelf het KOMOK-team noemt. De uitslag van de wedstrijd was 3-4 voor de Creators, alhoewel dit in deze omstandigheden ondergeschikt was aan het 'showgehalte'...

Het KOMOK-team werd verdedigd door verschillende bekende Vlamingen, zoals Celine en Michiel (CEMI), Kenji Gooris, Maarten Cop en Amine Boujouh uit de serie Familie, Kenneth Vanbaeden (die de jonge Gunther speelde in De helaasheid der dingen), acteur Wim Peters, Emanoel Nascimento Borges (van Lisa en Milo) en ROX-acteur Jeremy Vandoorne. 

Celine en Michiel hadden ook nog wat collega's van TikTok, Instagram en YouTube meegenomen, die tijdens deze wedstrijd hun talenten konden laten zien. 

In totaal waren er een 2.800 toeschouwers die de regen trotseerden, een aantal dat Lommel SK zelden over de vloer krijgt... En het evenement heeft 10.500 euro opgebracht voor het goede doel KOMOK vzw, dat zich inzet voor kinderen met kanker en hun ouders.

Méér foto's op onze Facebookpagina