Zelf Lommels nieuws insturen? Dat kan via lommelsegazet@telenet.be

Honderden supporters voor Jordi Meeus

Vanmiddag vierde Stad Lommel haar held Jordi Meeus. Place to be was het Heuvelhof, niet zomaar gekozen, want Jordi is afkomstig van 'den' Heuvel.

Na een interview met burgemeester Bob Nijs en schepen Dirk Vanderhoydonks, was het de beurt aan Jordi zelf. De weergoden waren hem gelukkig erg gunstig gezind, want op dat ogenblijk was er nog een heerlijk zonnetje...

Van de burgemeester en de schepen kregen we uiteraard vele felicitaties voor Jordi, en ook enkele geschenken, en toch niet onbelangrijk: de burgemeester liet zich ontvallen dat er 'misschien' volgend jaar opnieuw een na-Tour critrium naar Lommel zou komen. Afwachten alhier!

En ook Dirk Van Bun had nog voor een verrassing gezorgd. Op de tonen van 'Aux Champs Elysées' werd er uit volle borst een speciaal voor Jordi geschreven nummer gezongen. Zie ook een fragment hiervan onderaan dit artikel!

Nadien was er uiteraard ook nog de overhandiging van het geschenk vanwege De Lommelse Gazet, en daarna was het tijd voor de supporters voor een foto, een handtekening, ... Jordi had zijn handen vol!

UPDATE: nu veel meer foto's op onze Facebookpagina...