Zelf Lommels nieuws insturen? Dat kan via lommelsegazet@telenet.be

Nomineer Henri Cuypers als 'Official van het jaar'

Nomineer Henri Cuypers als 'Official van het jaar'

Van 7 tot 15 oktober loopt de 'Week van de Official'. Tijdens die week wordt de 'Official personality van het jaar' verkozen. Samen met 41 sportfederaties gaan de organisatoren op zoek naar de official personality van het jaar.  Het wordt een grote verkiezingsstrijd tussen alle Vlaamse officials. Een scheidsrechter in het voetbal, seingever in het wielrennen, umpire in badminton... Ze doen allemaal mee. Er zijn meer dan tienduizend officials in Vlaanderen en er wordt gezocht naar de mooiste persoonlijkheid.

In onze stad moeten we niet ver zoeken voor zo iemand... nl. Henri Cuypers. Hij wordt niet alleen in Lommel, maar ver daarbuiten, op handen gedragen door de vele G-sporters waar hij bijna dagdagelijks voor in de bres springt. Vorig jaar werd hij ook nog 'Lommelaar van het jaar' en dit jaar werd hij nog verkozen tot G-scheidsrechter van het jaar. Dus... twijfelt u nog over wie deze titel van 'Official van het jaar'zou verdienen? Wij in ieder geval niet!

Maar daarvoor heeft hij wel uw hulp nodig. Hij moet eerst genomineerd worden, en liefst door zo veel mogelijk mensen. Via dit nominatieformulier kan je hem nomineren, en dan rekenen wij erop dat zijn naam er door zijn sportfederatie wordt uitgekozen om er nadien op te kunnen stemmen! Motiveer dus goed waarom hij die titel verdient, en doe dit vóór 15 september. Gewoon doen! Want Henri is een man uit de duizend, die zich niet alleen hard inzet voor het G-voetbal, en bij uitbreiding voor zowat iedereen die zijn hulp nodig heeft, maar hij is ook een bijzondere persoonlijkheid...