Zelf Lommels nieuws insturen? Dat kan via lommelsegazet@telenet.be

Hier zijn we...

Hier zijn we...

Ondertussen zijn we nu drie weken ver in ons 'grote avontuur' van De Lommelse Gazet. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, zowel op de website als op Facebook en Instagram, en ook blijven we mooie reacties van jullie ontvangen.

Tijd om al die lezers ook eens kennis te laten maken met de mensen achter dit alles, en daarom deze groepsfoto, gisteren gemaakt na een redactiebijeenkomst. Op de foto ziet u van links naar rechts Patricia Palmans, Bart Proost, Maarten Huijsmans, Rowen Boons, Jan Buyens, Danny Vandenberk, Annelore Ziolek, Henri Loomans en Annie Teuwens. Een paar mensen staan er niet bij aangezien ze niet aanwezig konden zijn, hen stellen we op een andere keer nog wel eens voor.

En heb je zélf nog interesse om mee te werken aan dit verhaal om van 'De Lommelse Gazet' een nog groter succes te maken? Dat kan nog altijd. Specifiek zouden we nog graag mensen hebben die graag sport fotograferen en/of verslaggeving doen en ook mensen met een goede pen voor reportages en interviews. Maar ook alle anderen die op één of andere manier 'iets' kunnen bijdragen zijn nog steeds welkom. Mailen aan lommelsegazet@telenet.be!