Zelf Lommels nieuws insturen? Dat kan via lommelsegazet@telenet.be

Het nieuwe boek van Danny Vandenberk is 'Heerlijk Eerlijk'

Het nieuwe boek van Danny Vandenberk is 'Heerlijk Eerlijk'
Boek Danny Vandenberk

Onze columnist en literaire duizendpoot Danny Vandenberk lanceert dezer dagen een nieuw boek. Wat ons betreft ideale vakantielectuur, geschreven met het hart op de tong. Net als in de erg gesmaakte voorganger ‘Kleine stukjes geluk’ koppelt hij op bonte wijze vinnige cursiefjes, autobiografische teksten en fantasieverhalen aan originele, vindingrijke poëzie, vaak overgoten met een smaakvol sausje van humor, filosofie en woordspelingen.

Het boek heeft ook een Lommels tintje: Danny vertelt in zijn cursiefjes onder andere over zijn vroegere leven in Lommel, met emotionele, melancholische verhalen uit zijn jeugd en sappige anekdotes uit zijn schoolverleden in de Boudewijnschool. Bovendien wordt het werk op fraaie wijze opgesmukt door een aantal Lommelse fotografen.

Gisteren kreeg alvast onze fotograaf Mario Vanoppen bezoek van Danny Vandenberk. Hij kwam hem persoonlijk zijn  boek brengen. Mario had het boek besteld, ook al omdat er enkele foto's van hem instaan... een reden des te meer trouwens om het boek aan te schaffen!

Ben super fier en trots. Want daar doen we het toch een beetje voor: respect en voldoening. Dus... ik ben heel blij, aldus Mario

Het 355 bladzijden tellende ‘Heerlijk eerlijk’  kan je bestellen in elke boekhandel (€ 25, ISBN 9789460796913), maar je kan Danny ook rechtstreeks contacteren voor een gesigneerd exemplaar, door hem persoonlijk aan huis geleverd, door een mailtje te sturen naar vandenberk.danny@skynet.be.

Nog meer goed nieuws! Je kan dit boek ook winnen! Gewoon even een mailtje sturen naar lommelsegazet@telenet.be! Graag naam + adres vermelden én een korte motivatie waarom jij nu precies dit boek zou moeten winnen...