Zelf Lommels nieuws insturen? Dat kan via lommelsegazet@telenet.be

Het centrum was weer 'meer dan Beeldig'!

Het centrum was weer 'meer dan Beeldig'!

Wat een mensenmassa alweer voor 'Beeldig Lommel'. Er was weliswaar redelijk wat wind, maar meestal was het zonnetje van de partij, en de regen bleef gelukkig ook uit.

En zo konden vele duizenden bezoekers vanmiddag bijzonder veel beelden bewonderen, nog nooit waren er zoveel! En dit in allerlei thema's, en ook met héél wat bekende figuren zoals Adolphe Sax, Marlène Dietrich, Salvador Dali, Mozart en vele anderen... En de afsluiter, de reus was ronduit spectaculair. Hij wandelde van het Kerkplein tot het Hertog Janplein, alwaar en dan ook nog eens vuurwerk aan te pas kwam! (zie video hieronder)

Video Jaak Vandendries

En uiteraard stuurden wij meerdere fotografen op pad, en vanavond en morgen kan u het resultaat hiervan bewonderen op onze website, maar vooral ook in een aantal albums op onze Facebookpagina. En ook op Instagram gaan we uiteraard één en ander posten.

Voorlopig alvast enkele prachtexemplaren, later dus veel meer.

UPDATE: nu alvast een eerste groot album op onze Facebookpagina met foto's van Rowen Boons, Patricia Palmans, Ann Neirinckx, Jaak Vandendries, Rina Loos en Miets Grevendonk: klik hier

Meer fotomateriaal op onze Facebookpagina én onze Instagrampagina

Album 1 met foto's van dag 1 - meerdere fotografen: klik hier
Album 2 met foto's van dag 2 + nagekomen van dag 1: (NU online... klik hier)
Album 3 met foto's van dag 2: Nu online: klik hier
Album Vrijwilligersklik hier
Album 'Fotograaf fotografeert fotografen', waarbij we een reportage maakten van de erg vele fotografen die wel eens een 'kiekje' willen maken op dit festival: klik hier (klik hier)