Zelf Lommels nieuws insturen? Dat kan via lommelsegazet@telenet.be

Heel wat nieuws van Lommel SK

Heel wat nieuws van Lommel SK
Foto Lommel SK

Er roerde zich nog heel wat de afgelopen dagen bij Lommel SK... Zo werden er nog twee spelers aangetrokken, vertrok de T2 en ook Kadiri vertrok, op uitleenbasis naar Francs Borains.

Lommel SK versterkte zich met nieuwe verdediger Jamal Baptiste (foto boven). Jamal is een 19-jarige Engelsman die zowel centraal achterin, als op de rechtsachter uit de voeten kan. Hij speelde tot en met vorig seizoen voor het Engelse West Ham United. Moederclub Manchester City wist Jamal te strikken en hij zal tot januari op uitleenbasis in Lommel spelen.

Danny McGrath (foto onder) tekende op de laatste dag van de transferperiode nog voor Lommel SK. De 17-jarige Ier komt over van het Ierse Bohemians. Danny is een centrale middenvelder die ook uitkomt voor de U17 van Ierland.

Wijziging in de sportieve staf van Lommel SK. T2 Bruno Andrade vertrekt naar Cercle Brugge. In afwachting van de zoektocht naar een nieuwe T2, zal Academy Director Kristof Van Hout tijdelijk de sportieve staf van Steve Bould vervoegen. Kristof zal deze functie echter combineren met zijn huidige rol als 'Head of Academy'.

Aanvaller Attah Kadiri zal het seizoen op uitleenbasis volmaken bij reeksgenoot Francs Borains.

En ook dit nog: komend weekend start het bekeravontuur voor Lommel SK. Ze beginnen er aan op zondag om 16u00 in URSL Visé.

Foto Lommel SK