Zelf Lommels nieuws insturen? Dat kan via lommelsegazet@telenet.be

Gouden label voor judoteam Agglorex

Gouden label voor judoteam Agglorex

Afgelopen week heeft Judoteam Agglorex Lommel het gouden label toegekend gekregen. Goud is slechts voor weinige weggelegd en kan enkel behaald worden als het kwaliteitsniveau van de jeugdopleiding optimaal is.

De toekenning van bronzen, zilveren of een gouden label is een initiatief van Sport Vlaanderen en Judo Vlaanderen waar sportclubs worden beoordeeld aan de hand van een resem criteria op de kwaliteit van hun werking en in het bijzonder van de jeugdwerking.

Wij vroegen een trotse hoofdtrainer J-J Melotte (foto hierboven) om een reactie: “Ik ben enorm fier met het behalen van het gouden label. Dit is een erkenning en een pluim voor alle trainers, bestuur, vrijwilligers en judoka’s. Als hoofdtrainer tracht ik dan ook om voor een zo sterk mogelijk technisch kader te zorgen zodat wij op een pedagogische verantwoorde manier de trainingen kunnen leiden. Met meer dan 12 gekwalificeerde trainers beschikken wij dan ook over Eén van de grootste technische kaders van Vlaanderen. Dit gouden label is een bevestiging van een goede werking maar nu moeten we zorgen om dit aan te aanhouden en dat kan enkel door te investeren en continu opleidingen en bijscholingen te blijven volgen en ons trainerskorps de kansen te bieden om zich nog verder te ontwikkelen.”

Proficiat aan Judoteam Agglorex Lommel die volgend jaar 60 verjaardag kaarsjes mogen uitblazen.