Zelf Lommels nieuws insturen? Dat kan via lommelsegazet@telenet.be

Glenn en Alissia de eerste, nieuwe prinsenpaar carnaval

Glenn en Alissia de eerste, nieuwe prinsenpaar carnaval
Foto Rowen Boons

Gisterenavond werden de nieuwe prins en prinses aangesteld, dit om exact 23.11 uur in zaal Den Horst. Het carnavalcomité had wel een bijzonder originele manier gevonden om hen aan het publiek voor te stellen, want exact op dat moment kwamen beiden uit een kast tevoorschijn!!! Het waren Glenn en Alissia de 1ste!

Eerst was er nog een speech van de ondertussen ex-prinses Ellen waarbij ze de vele mensen dankte die haar een fantastisch jaar gegeven hebben. "Dankjewel aan mijn prinses en hofdames, dankjewel aan de Teutenvrienden en de Braspappies. Het zijn allemaal vrienden voor het leven", aldus Ellen.

De ex-prinsen en prinsessen, het stadsbestuur en de vele aanwezigen stonden daarna klaar om de nieuwe prins en prinses te verwelkomen, die dus een geweldige entree maakten. Zij kozen als adjudant Brecht, en als hofdame Anneke.

Na de kroning en het zingen van het Vlaamse volkslied was het tijd voor de laatste speeches.

Schepen Peter van der krieken: "Uit de kast komen kan een andere betekenis hebben, maar deze keer was ik blij dat jullie er uit kwamen. Glenn, ik ken je al jaren, ik weet dat je van carnaval altijd het beste zult maken en Lommel hierin groter wilt maken. Alissia, ook jij proficiat. Ik weet dat de Lommelse carnaval veilig is bij jou. Lieve Ellen, het zit er voor jou misschien wel op, maar bedankt voor het afgelopen fantastische carnavalsjaar."
Glenn: "Ik wil iedereen bedanken. Ellen we gaan het proberen zo goed te doen als u. We gaan proberen Lommel volop te laten leven met carnaval, maar ook buiten carnaval. Alaaf,alaaf,alaaf."

Nu méér foto's op onze Facebookpagina!