Zelf Lommels nieuws insturen? Dat kan via lommelsegazet@telenet.be

Friday Night Fever bij Lommel SK

Friday Night Fever bij Lommel SK
Foto Lommel SK

Afgelopen weekend kon Lommel SK de 3 punten jammer genoeg niet meenemen uit Luik. Maar de club wilt er alles aan doen om nu vrijdag thuis wél te winnen tegen die andere club uit Luik, Standard L16. Kom 'onze jongens' dan ook massaal aanmoedigen en genieten van heel wat randactiviteiten. Met vijf van de komende zeven wedstrijden op vrijdagavond, komen er heel wat mooie voetbalavonden aan. Maak je klaar voor Friday Night Fever!

De poorten van het stadion openen om 18u30. De namen van supporters die tussen 18u30 en 19u00 het stadion betreden, worden in een pot gegooid en er wordt door een onschuldige hand een naam getrokken. Deze persoon zal de trotse eigenaar worden van de Henders & Hazel sofa ter waarde van 999 euro.
Als extraatje krijg je een gratis hamburger wanneer je tussen 18u30 en 19u00 toekomt in het stadion. Tijdig naar het stadion komen is dus de boodschap! DJ Zonder Overgang zorgt voor en na de wedstrijd voor extra sfeer!

Daarnaast denken we ook aan onze jongste fans. Onder de 12 jaar kan je zoals altijd een gratis ticket bestellen. Wie tussen de 12 en 18 jaar oud is, kan dit weekend aan de helft van de prijs naar de wedstrijd komen kijken. Je betaalt zo slechts 6 euro voor een ticket.

En in de LSKids room heeft de club voor hen de nieuwe EAFC 24 klaarstaan...