Zelf Lommels nieuws insturen? Dat kan via lommelsegazet@telenet.be

Freddie King - The Mojo!

Freddie King - The Mojo!

Artiest: Freddie King
Album: The Mojo! King Rarities & Obscurities
Releasedatum: 2019

Gisterenavond is Blues Peer van start gegaan, dus kon ik niet anders dan kiezen voor een prachtige bluesplaat. De eer is deze keer voor Freddie King. Een geweldige bluesmuzikant die ik heb leren kennen door Joachim in mijn tijden dat ik nog het café had. Freddie King heeft een prachtige live versie van het nummer Ain't No Sunshine. Dit nummer staat spijtig genoeg niet op deze plaat. Maar het nummer zorgde er wel voor dat ik meer en meer naar hem ben beginnen luisteren. Moest je hem nog niet kennen dan hoop ik dat jullie net zo enthousiast zijn als mij na het horen van dit nummer.

Geniet net als mij van dit prachtig nummer!

Bas WOUTERS