Zelf Lommels nieuws insturen? Dat kan via lommelsegazet@telenet.be

Fotowedstrijd en mooiste fietsfoto

Fotowedstrijd en mooiste fietsfoto

De 'Lommel Leeft'-fotowedstrijd is een schitterende traditie om op het einde van de zomer fotogewijs terug te blikken op de zomer. ”De voorwaarde is dat de foto een treffend beeld geeft van Lommel en/of de Lommel Leeft-zomer.

Een extra categorie! De mooiste fietsfoto!

Als Lommel fietsstad willen de organisatoren dit jaar ook aandacht besteden aan foto’s waarbij fietsers of fietsen prominent in beeld komen. Ook voor de mooiste fietsfoto is er een speciale prijs voorzien.”

Welke foto’s komen in aanmerking?

  • De foto’s zijn gemaakt tussen 1 juni en 31 augustus 2023
  • De foto’s geven een treffend beeld van Lommel en/of de Lommel Leeft zomer. Hetzij tijdens evenementen in Lommel, in de natuur of in het straatbeeld.

Hoe kan je deelnemen?

Deel jouw mooiste Lommelse foto’s op Instagram en voeg daar #lommelleeft of #visitlommel aan toe. Doe dit uiterlijk op zondag 10 september. Opgelet! Je moet een openbaar profiel hebben op Instagram. Anders kunnen we de foto’s niet selecteren.

Wat kan je winnen?

Voor de top drie zijn er mooie prijzen.

Wie selecteert de foto’s? Wie duidt de winnaars aan?

Een interne jury maakt een longlist met geselecteerde foto. Een deskundige jury (samengesteld uit externe fotografen, journalisten, mediamensen, …) geeft punten aan hun favoriete (anonieme) foto’s.