Zelf Lommels nieuws insturen? Dat kan via lommelsegazet@telenet.be

Flor Bressers vandaag voor rechter in Antwerpen

Flor Bressers vandaag voor rechter in Antwerpen
Foto Pexels

In Antwerpen staat vandaag (donderdag) de top van de drugswereld in de Lage Landen terecht, dertig man in totaal. Voor drugssmokkel uiteraard, maar ook voor de zware mishandeling van een onschuldige man. Onder andere moet ook Lommelaar Flor Bressers hierbij voor de rechter verschijnen. Hij werd eerder (februari 2022) in Zwitserland opgepakt.

Of het proces donderdag ten gronde zal beginnen, is niet zeker. De kans lijkt groot dat het leger topadvocaten dat de dertig ­beschuldigden vertegenwoordigt meteen een reeks procedureargumenten zal opwerpen...

Zie ook bijdrage op TV-Limburg hier

UPDATE: Van de dertig beklaagden waren er naast Bressers slechts twee aanwezig. De rechtszaak werd zoals verwacht uitgesteld. Een aantal advocaten – met Hans Rieder, de advocaat van Bressers, op kop – is het niet eens met de manier waarop de rechtbank het dossier heeft toebedeeld aan de Kamer, die het dossier vandaag behandelt. Daarop werd het proces stopgezet. De afdelingsvoorzitter van de rechtbank van eerste aanleg moet eerst klaarheid brengen over de procedure. In november wordt normaal een nieuwe poging ondernomen om het proces op gang te trekken.
Lees het ganse artikel op Het Belang hier.

Bron: Het Belang van Limburg / TV-Limburg