Zelf Lommels nieuws insturen? Dat kan via lommelsegazet@telenet.be

Feest voor vrijwilligers Zorggroep

Feest voor vrijwilligers Zorggroep
Foto Jan Buyens

Vanavond werden alle vrijwilligers van de Zorggroep Lommel uitgenodigd in de zaal van Hoevezavel voor een fijn feest... Aperitief en hapjes vooraf, een overheerlijk buffet én een optreden van een accordeonist: wat wil je nog meer?Het werd dan ook een gezellige boel aldaar...

Maar het was niet alleen fijn omwille van de gezelligheid... Algemeen directeur van de Zorggroep Bjorn Willems had ook heel wat fijn nieuws bij voor de aanwezigen, met héél wat nieuwigheden voor 2024.

Zo kon de directeur aankondigen dat er in Hoevezavel een terrasverbinding komt tussen de afdelingen Eik en Berk. Daarnaast komt er een groot zonnezeil op het terras + de nodige beplanting. En ook had hij het nog over de scheidingswanden in de grote zaal, die ondertussen reeds geplaatst werden.

Voor Kapittelhof gaat de vloer in de gangen vervangen worden, net zoals alle bedden. Ook wordt de ventilatie aangepakt, net zoals het cafetaria dat verfraaid zal worden.

Voor dienstencentrum 't Trefpunt kondigde hij eveneens een verfraaiing aan van het cafetaria, de aankoop van een duo-fiets én de viering van het 25-jarig bestaan.

Voor DVC De Mantel kondigde hij de vervanging aan van de gordijnen, de vloeren én het keukeneiland.