Zelf Lommels nieuws insturen? Dat kan via lommelsegazet@telenet.be

Extra jong geweld voor Lommel SK

Extra jong geweld voor Lommel SK
Foto Lommel SK - Alvaro Santos

Na enkele meer ervaren spelers de voorgaande weken, haalde Lommel SK de afgelopen dagen ook nog een drietal jeugdige talenten binnen...

Alvaro Santos tekende voor drie seizoenen bij Lommel SK. Deze aanvallende rechtsachter komt over van de Celta Vigo en komt ook uit voor de U19 van de Spaanse nationale ploeg.
Nu kiest Alvaro dus voor het eerst voor een buitenlands avontuur. “Als 18 jarige jongen is het belangrijk om een club te kiezen in het buitenland die je jezelf laat thuisvoelen. Lommel SK is een familieclub die me vanaf moment één met open armen heeft ontvangen. Ik kijk er naar uit om mijn eerste minuten te maken”, vertelt Alvaro.

Doelman Francesco Di Bartolo tekende een contract voor 5 seizoenen. Hij maakt ook deel uit van de Italiaanse U18. “Ik hoop mezelf hier in Lommel te ontwikkelen en de concurrentie in het doel te vergroten. Ik ben al eens op training geweest en heb de jongens reeds ontmoet. Morgen zal ik ook op de ploegenvoorstelling zijn en hoop ik zoveel mogelijk fans te ontmoeten. Ik kijk ernaar uit”, vertelt de nieuwe doelman.

Ts'oanelo Lets'Osa is een aanvallende middenvelder die ook uit de voeten kan op de flank. Hij is een 19 jarige Schot die overkomt van de beloften van Celtic Glasgow. Hij speelde zichzelf vorig jaar onder meer in de kijker in de Uefa Youth League. Ts'oanelo is opgetogen in Lommel te zijn. “Ik ben blij met mijn overstap naar Lommel. Deze club heeft een uitgesproken ambitie en dat past perfect bij mijn persoonlijkheid. Samen met de supporters, wil ik een succesvolle periode beleven.”

Bron - Lommel SK