Zelf Lommels nieuws insturen? Dat kan via lommelsegazet@telenet.be

Evy Wuytens signeerde in boekhandel de Standaard

Evy Wuytens signeerde in boekhandel de Standaard

Tijdens 'Beeldig Lommel' kon je bij boekhandel de Standaard terecht voor een aantal signerende auteurs. Zo was er op zondag de kans om Christophe Deborsu, P.M. Pauwels en Eva-Maria Biss te ontmoeten, en op zaterdag waren dit Timmie Van Diepen en Evy Wuytens. Deze laatste werkt als juf op Balu...

Evy Wuytens is getrouwd met Dirk en heeft drie kinderen Eden, Aurora en Grimm. Zij werkt als juf in het derde leerjaar op Balu in Lutlommel en dacht altijd al dat ze ooit wel eens een kinderboek zou schrijven. Zelf leest ze heel graag romance, maar daar mag dan ook wel een vleugje spanning of erotiek in zitten. Het is daarom zo leuk dat dat genre de laatste tijd meer en meer gewaardeerd wordt. Evy zélf heeft nogal veel fantasie en de verhalen komen dan ook vanzelf.

Omdat ze met kinderen werkt, besloot ze om onder een pseudoniem te schrijven. Ze koos daarbij voor de naam Yarich omdat het allerleukste ter wereld 'jarig zijn' is. Het leven moet gevierd worden!

Haar eerste boek 'Gekleurde nachten' is uitgekomen op 1 maart en het vervolg 'Duistere nachten' zal uitkomen op 1 september. En afgelopen zaterdag kon je dus je exemplaar laten signeren bij de Standaard.

Voor veel meer info kan u terecht op haar website, waar je zélfs het eerste hoofdstuk van haar boek volledig kan lezen.