Zelf Lommels nieuws insturen? Dat kan via lommelsegazet@telenet.be

Mijn passie, karting - Elias Hoeks

Mijn passie, karting - Elias Hoeks
Foto Jan Buyens

Mensen met een bijzondere hobby, of een bijzonder huisdier, of die iets bijzonders beleefd hebben... Die mensen gaan we hier op de Lommelse Gazet de komende tijd 'in the picture' plaatsen. Dus heb jij een bijzonder verhaal dat je stadsgenoten misschien wel kan boeien? Laat het ons weten en mail ons. Als eerste laten we hier Elias Hoeks aan het woord, een jonge kerel van 18 die zich helemaal in het karten heeft 'geworpen'...

Ik ben Elias Hoeks, en ben geboren in Lommel op 8 april 2005. Ik heb altijd al een gevoel voor snelheid gehad en ik hou van autosport. En zo ben ik in de wereld van het karten geraakt.
Ik debuteerde op 16-jarige leeftijd in de kartingsport met mijn eigen kart. En je voelde…vanaf het moment dat ik mijn helm opzette verdween ik in een andere wereld.  Een wereld vol snelheid, plezier, winnersinstinct en zonder schrik. Ondertussen zit ik in het team van Erpo. In samenwerking met de mechaniekers en de sponsors kan ik mijn sport blijven beoefenen.
Hierbij wil ik iedereen bedanken die aanwezig was op de eetdag onlangs, we gaan ons uiterste best doen om de hoogste resultaten te behalen! Op naar de toekomst.
Team work makes Dreams work.