Zelf Lommels nieuws insturen? Dat kan via lommelsegazet@telenet.be

Elias Hoeks afgelopen weekend aan de bak in het karten

Elias Hoeks afgelopen weekend aan de bak in het karten

Afgelopen zaterdag was Elias Hoeks weer aan de bak in een wedstrijd van kart4fun. Tijdens de vrije training bleek al dat de snelheid goed zat met een 6de plaats op 30. Tijdens de kwalificatie heeft hij zich goed kunnen positioneren en hheeft hij een mooie rondetijd kunnen neerzetten wat resulteerden in de 15de plaats op 30.

In Heat 1 overleefde hij zonder problemen de start en kon hij zijn verworven positie behouden. In Heat 2 werd hij tijdens de start een klein beetje opgehouden, omdat het altijd al zo chaotisch is, maar hij liep geen schade op... Na een aantal rondes was er een ongeval waarbij de wedstrijd even stilgelegd werd totdat alles terug veilig was en er een nieuwe start kwam. In de uitslag van deze heat eindigde hij 12de, maar door penalty uiteindelijk 16de.

Heat 3: door zijn penalty moest Elias op de 16de plaats starten. De start was weer goed en hij kon zijn positie behouden. In deze race heeft hij één plaats kunnen winnen en eindigde hij dus 15de , maar door verschillende penalty's vóór hem werd dit uiteindelijk plaats 10. De volgende race voor Elias is op 30 juni aanstaande in Strijen.