Zelf Lommels nieuws insturen? Dat kan via lommelsegazet@telenet.be

Een eerste winter-transfer voor Lommel SK

Een eerste winter-transfer voor Lommel SK
Foto Lommel SK

De eerste transfer van de winter is een feit voor Lommel SK. De 19-jarige Henry Oware tekende een contract voor 2,5 jaar aan de Gestelsedijk. Henry is een Ghanese linksvoetige speler die zowel als linksachter en centrale verdediger kan fungeren. Hij komt over van het Franse ESTAC Troyes.

Performance Director James McCarron: "We zijn verheugd om Henry Oware naar Lommel SK te halen. Henry is een veelzijdige speler die op veel verdedigende posities uit de voeten kan. We zijn enthousiast om de komende seizoenen met Henry aan zijn ontwikkeling te werken en we zijn ervan overtuigd dat hij dit seizoen positief zal bijdragen aan onze doelstellingen."

Noot: Oware speelde geen enkele minuut bij de A-ploeg van Troyes, dus de ongerustheid van de supporters omtrent deze transfer is zeker wel te begrijpen...

Vanavond speelt Lommel de eerste wedstrijd na de winterstop bij Club Nxt...

Ondertussen vernamen we dat Lommel SK op de zwarte lijst zou staan van de FIFA en dus géén internationale transfers zou mogen doen, maar in een reactie laat de club weten dat: “Dit is een administratieve fout van de FIFA en de Belgische voetbalbond”. De club gaat ervan uit dat de transferban dan ook snel opgeheven zal worden, als dat al niet gebeurd is. Iedere maandagmiddag update FIFA de zwarte lijst.