Zelf Lommels nieuws insturen? Dat kan via lommelsegazet@telenet.be

Een half jaar 'De Lommelse Gazet'

Een half jaar 'De Lommelse Gazet'
Foto Jan Buyens

Inderdaad... onze website is vandaag precies een half jaar online. En er is al veel gebeurd dit half jaar! Zowel ons medewerkersaantal groeide aan, ook ons lezersaantal groeit gestaag.

Ook onze website groeide mee, en kreeg méér en nieuwe rubrieken, zodat we nu trots kunnen zijn op een volwaardige website, mét zowat alle Lommels nieuws, de overlijdensberichten, een overzichtelijke evenementenkalender, een weerbericht, leuke natuurfoto's én ook foto's uit een ver verleden, fijne en spitsvondige columns, en zoveel meer.

En vandaag kunnen we twee nieuwe zaken aankondigen, twee verdere stappen in de verdere professionalisering van onze 'Gazet'.

  1. Een eigen vaste kantoorruimte. Deze is gelegen op de Adelberg 14 en is voorlopig alle dins- en woensdagvoormiddagen ook bemand. Op andere momenten kan u er terecht op afspraak (0486-678750).
  2. Een spiksplinternieuw logo, aangemaakt door Wendy van Wanroij (Styline Design)

Enthousiast? En wil je ook meewerken?

Dat kan... We kunnen nog altijd fotografen gebruiken, want er is in onze stad nu éénmaal zóveel te doen, en we willen erg graag alles brengen op onze site! Zowel mensen die graag natuur fotograferen, maar zeker mensen die wel eens evenementen (sport, cultuur, politiek...) op de gevoelige plaat willen vastleggen zijn absoluut welkom. Of heb je misschien een vlotte pen, en wil je ook wel eens een tekstuele bijdrage leveren? Ook daar zijn we nog naar op zoek... Heb je bv. ook een leuk idee voor een extra rubriek? Alle ideeën zijn welkom! Je mag ons steeds mailen op lommelsegazet@telenet.be of bellen naar 0486/678750.

| Styline Design
omschrijving