Zelf Lommels nieuws insturen? Dat kan via lommelsegazet@telenet.be

Drugs én vuurwapens bij 34-jarige Lommelse

Drugs én vuurwapens bij 34-jarige Lommelse
Foto Pexels - Pixabay

De onderzoeksrechter liet gisteren (dinsdag) een 34-jarige Lommelse aanhouden. Bij een huiszoeking vond de politie onder meer 3,2 kilo speed, maar ook andere soorten drugs én vuurwapens.

Eerder werd de vrouw in de nacht van zondag op maandag in haar wagen in Pelt gecontroleerd omdat ze opviel door haar trage rijstijl. De agenten namen onmiddellijk een chemische geur waar, doorzochten het voertuig en vonden 0,5 liter GHB, meerdere gripzakjes met speed, ketamine, cocaïne, LSD, een precisieweegschaal, twee gsm-toestellen en een grotere som cash.

De bestuurster verklaarde dat ze die nacht onderweg was om drugs te gaan leveren aan 'een klant'. Daarop werd beslist om een huiszoeking bij de vrouw in Lommel uit te voeren.

In die woning trof de politie nog meer verdovende middelen aan zoals xtc-pillen en LSD, 35 gram hasj en 25 gram cannabis. Ook vond de politie enkele dozen met daarin speed (amfetamines) voor een totaal gewicht van 3,2 kg. In een kluis in de slaapkamer van de verdachte werden tot slot een alarmpistool en een vergunningsplichtig handvuurwapen van .22mm met bijhorende munitie gevonden. Alle drugs, wapens en cash geld werden inbeslag genomen.

De 34-jarige vrouw werd voorgeleid bij de onderzoeksrechter in Hasselt. Die besliste om haar aanhouding te bevestigen.