Zelf Lommels nieuws insturen? Dat kan via lommelsegazet@telenet.be

Doelpuntenkermis op de Kolonie

Foto Jan Buyens

Het leek er nochtans niet naar het eerste half uur van de wedstrijd waarbij er bitter weinig kansen waren en er dus ook niet gescoord werd. De bezoekers hadden toen zelfs licht voordeel. Maar een eerste goal veranderde alles en plots leek de thuisploeg bevrijd, en werd het zelfs nog 3-0 aan de rust.

Na de rust zou je denken dat Kolonie het wel zou gaan uitspelen, maar... de bezoekers uit Hamont kwamen nog terug tot 3-2, de tweede goal was een wel bijzonder makkelijk toegekende strafschop wegens een aangeschoten bal. Het bleef dan even 'bibberen' want de bezoekers roken een slachtoffer, maar Kolonie vond dan toch een tweede adem en zo werd het uiteindelijk zelfs nog 6-2, waarvan vooral het voorlaatste doelpunt een beauty was! De laatste twee goals vielen trouwens ook in de laatste vijf minuten...