Zelf Lommels nieuws insturen? Dat kan via lommelsegazet@telenet.be

Dirk Van Bun begeestert 'De Kroon'

Dirk Van Bun begeestert 'De Kroon'
Foto Jan Buyens

Het was ambiance gisterenavond in 'De Kroon'. Naar goede gewoonte organiseren ze daar iedere laatste maandag van de maand een optreden, en dit in verschillende genres, altijd iets anders, altijd de moeite... We zijn nu al benieuwd wie er eind maart 'on stage' zal staan!

Maar gisterenavond was dat dus Dirk Van Bun, helemaal solo en met véél Nederlandstalig meezingwerk. En aan zowat alle gespeelde nummers gaf Dirk zijn eigen 'twist', bijzonder! Er werd ook duchtig meegezongen gisterenavond, Dirk had zelfs voor een 'meezingcatalogus' gezorgd wat het meezingen iets makkelijker maakte!

Dirk hier nog voorstellen is waarschijnlijk niet nodig, maar je kan hem kennen als de lonesome troubadour, of in duo met Rudi Lavreysen (Verliedjes), of als lid van de Rolo's of Tony & de Hangmatten. En dan hebben we ook de Sjieklets nog niet vermeld. Maar je kan deze muzikale duizendpoot ook kennen van zijn grafisch werk. Ook hier op de Lommelse Gazet kon je af en toe genieten van zijn werk, op vele winkeletalages tekende hij onlangs nog heel wat gedichten, en... ga zo maar door.