Zelf Lommels nieuws insturen? Dat kan via lommelsegazet@telenet.be

Lommel SK laat het alweer liggen

Het was een spannende avond vanavond, want er stonden maar liefst twee duels binnen de top 6 op de planning, nl. Deinze - Lommel SK en Dender tegen Zulte-Waregem. Rechtstreekse duels dus voor nog één rechtstreekse promotieplaats naar 1A... En wat deed Lommel in Deinze? Het verloor met 3-2 terwijl concurrent Dender ook verloor!

In de 19de minuut kwam Lommel op voorsprong via een penalty, omgezet door Schoofs. Maar even later zette Deinze de bordjes weer gelijk, 1-1 dus. En helemaal op het einde van deze eerste helft werd het op een hoekschop ook nog 2-1... Onmiddellijk na de herneming werd het zelfs 3-1, weer op hoekschop. In de 73ste minuut maakte Rosa de aansluitingstreffer: 3-2. Maar daar bleef het bij en hiermee liet Lommel alweer een geweldige kans liggen op rechtstreekse promotie, want ook Dender verloor vanavond.