Zelf Lommels nieuws insturen? Dat kan via lommelsegazet@telenet.be

De Grand tekent bij, profcontract voor Toon Franssen

De Grand tekent bij, profcontract voor Toon Franssen
Foto Lommel SK

Er viel weer wat nieuws te rapen bij Lommel SK gisteren, dit in de aanloop naar de belangrijke wedstrijd van nu zondag in Deinze en in aanloop naar een nieuw seizoen.

Het eerste nieuws zullen zowat alle supporters met applaus ontvangen, nl. Sam De Grand (foto boven) tekende bij voor drie seizoenen! De 19-jarige vleugelverdediger kwam in januari 2023 over van Jong Genk. Sam maakte meteen indruk bij groen-wit en wist snel een basisplaats te veroveren. Dit seizoen groeide Sam uit tot één van de absolute sterkhouders van de ploeg. Met zijn inzet, loopvermogen en voetbaltechnische kwaliteiten, is Sam ook zeer geliefd bij de supporters. Sam kwam tot nu toe al 32 keer in actie voor Lommel SK. Daarin wist hij 1 keer te scoren en gaf hij 8 assists. Sam tekende een nieuw contract tot de zomer van 2028.

Ook het eerste profcontract voor middenvelder Toon Franssen (foto onderaan) is goed nieuws... Toon is een Belgisch jeugdproduct van Lommel SK en maakte dit seizoen op 18-jarige leeftijd zijn debuut in het eerste elftal in de wedstrijd tegen SV Zulte Waregem. Dat Toon nu een eerste profcontract kan tekenen voor Lommel SK is mede te danken aan het uitstekende werk van hun jeugdacademie. Hij tekende een contract voor 2 seizoenen.

En ook nog dit: keeperstrainer Vladan Kujovic (45) trekt naar Westerlo, waar ex-Lommelaar Timmy Simons, na de promotie met Dender, in poleposition ligt voor de functie van hoofdtrainer. De Servische Belg was sinds de komst van City Football Group in 2020 actief in het Soevereinstadion.

Foto Lommel SK