Zelf Lommels nieuws insturen? Dat kan via lommelsegazet@telenet.be

Caféuitbater Jef Cremers kiest voor Samen Vooruit

Caféuitbater Jef Cremers kiest voor Samen Vooruit

Na de aankodiging dat Open VLD opnieuw apart opkomt, amper enkele dagen geleden, alweer een nieuwe kandidaat die zich aandient! Jef Cremers (41), een bekend gezicht in Lommel, is in oktober kandidaat voor de gemeenteraadsverkiezingen bij Samen Vooruit. Hij wil zijn jarenlange ervaring als horeca-uitbater inzetten om ervoor te zorgen dat Lommel opnieuw leeft.

Jef Cremers was jarenlang het uithangbord van snookerzaak Erasmus, vooraleer hij besloot om met Café De Bourgondiër te beginnen. Die runt hij vandaag met veel overgave en hij spreekt in zijn zaak dagelijks met vele klanten.“Door die gesprekken ben ik gaan beseffen dat het belangrijk is om me ook lokaal te gaan engageren. Uiteraard wordt er in mijn zaak veel gesproken over de levendigheid van Lommel-Centrum en daarbij hebben de verhuis van de markt of bijvoorbeeld de Lommel Leeft concerten veel Lommelaren gestoord, maar ik wil me ook inzetten voor het handelscentrum en de horeca in onze wijken. Ook die staan onder druk en dat is niet goed voor het sociale weefsel.” zegt Jef.

Met die motivatie staat Jef straks mee op de lijst van Samen Vooruit. “Ik zie een ploeg met ervaring en nieuwe gezichten die het verschil kan maken voor de Lommelaar. Daarom gooi ik graag mijn kennis en de vele contacten die ik elke dag heb en waar ik veel uit leer ,mee in de strijd.” besluit hij.