Zelf Lommels nieuws insturen? Dat kan via lommelsegazet@telenet.be

Basket Lommel verslaat Limburg United B met groot verschil!

Foto Rowen Boons

Veel volk, veel ambiance, en een klinkende overwinning... Dat is wat basket Croonen Lommel vanmiddag presteerde tegen Limburg United B. Al vanaf de aanvang van de wedstrijd nam de thuisploeg de overhand, en ze bouwden de voorsprong gestaag uit, van 23-16 na het eerste quart en 50-28 bij de rust. En ook na de rust ging Lommel door op het elan, alhoewel de voorsprong niet verder uitgediept werd, maar gewoon behouden: 66-44 na het derde quart. En in het laatste quart werd de voorsprong dan alsnog wat uitgediept, zodat de eindstand 94-66 was... Geweldig!

Dit was meteen de laatste wedstrijd van het eerste deel van het seizoen, binnen 14 dagen volgen de play-offs! Maar eerst gaan ze volgende week opnieuw de uitdaging aan voor de halve finale van de beker van Vlaanderen tegen dezelfde ploeg... Opnieuw op zondag, 28 januari en ook om 16.00 uur!

Scores  Lommel: Matthias Bovy 20, Matts De Keuster 19, Toon Wesenbeek 14, Jules Bouts 13, Yannick Cornelissen 12, Tom Ackermans 6, Louis Dubois 4, Wout Jansen 3, Robbe Eyckmans 3.