Zelf Lommels nieuws insturen? Dat kan via lommelsegazet@telenet.be

Basket Lommel verloor jammerlijk van LPD Donza

Basket Lommel verloor jammerlijk van LPD Donza

Basket Croonen Lommel - LPD Donza: 77 - 83 (Quarters: 25-25, 42-43, 58-64, 77-83)

Het mocht zeker als een repetitie beschouwd worden voor de finale van de 'Beker van Vlaanderen', alwaar basket Croonen Lommel opnieuw LPD Donza gaat treffen... En het werd een goede repetitie, behalve dan het feit dat er verloren werd. Lommel was zeker de evenknie van de bezoekers, enkel in de driepunters lieten ze het al eens afweten, en was dat nu net hetgene dat bij Donza wél lukte...

De start werd volledig gemist, al snel stond Lommel een 8-tal punten achter, maar ze knokten zich terug in de wedstrijd en na quarter 1 was de stand helemaal gelijk. Het tweede quart was héél gelijkopgaand, en bij de rust resulteerde dit in 42-43. Maar in het begin van quart 3 liep Donza weer uit, en het schommelde al eens van 4 tot zelfs 10 punten voorsprong voor de bezoekers, maar uiteindelijk kreeg Lommel de kloof niet meer gedicht.

Scores  Lommel: Toon Wesenbeek 21, Yannick Cornelissen 16, Matthias Bovy 12, Tom Ackermans 9, Matts De Keuster 6, Enrico Montanari 5, Wout Jansen 2, Jules Bouts 2, Louis Dubois 2, Sander Bollen 2, Robbe Eyckmans, Jef Witters.