Zelf Lommels nieuws insturen? Dat kan via lommelsegazet@telenet.be

Après Ski op Lommels Muziekfeest

Après Ski op Lommels Muziekfeest

Voor alle liefhebbers van het après-ski genre, voor allen die nog eens volledig 'los' willen gaan, is er op zaterdag 24 en zondag 25 februari hét feestje van het jaar: het Lommels Muziekfeest! Op het podium in zaal Commerce staan dan o.a. Steve Tielens, Alpenfever, Marco Carolus en Die Limburger Buben. En wij hebben gratis tickets bemachtigd hiervoor die we graag met onze lezers willen delen... Wat moet u hiervoor doen? Lees dit onderaan dit artikel!

Maar eerst hadden we een gesprekje met de organisator van dit gebeuren, Alain Devis.

Waarom dit weekend Alain?

Als je 65 wordt en met pensioen gaat, als je 40 jaar radioprogramma's maakt voor verschillende radio's in Vlaanderen en Nederland, als je 20 jaar geleden een webradio opstarte en nog veel meer deed in de afgelopen 20 jaar en dat allemaal doet met een visuele beperking... wel, dan is het tijd voor een stevig feestje.

Wat mogen we verwachten?

Zaterdag 24 februari en zondag 25 februari 2024 wordt één groot feestweekend onder de titel 'Lommelse muziekfeest'. Met zaterdag een après-ski party met twee livebands (Alpenfever, een groep die we nog zelf lanceerden in Limburg 10 jaar geleden) en uit Nederland 'Die Limburger Buben'. Uit Nederland komt ook Marco Carolus en uit Vlaanderen zal Steve Tielens zijn opwachting maken.

En op zondag?

Op zondag verwelkomen we persoonlijke vrienden uit Oostenrijk, nl. het geweldige live duo 'Fesch 'n Rock'. De bedoeling is dat het één groot feestje wordt zoals de vorige die we 10 jaar geleden organiseerden hier in Lommel onder de naam 'Tiroleravond' en waar de zaal te klein was.

Ik ga ervan uit dat er tickets verkocht worden voor dit geweldig feestweekend?

De prijs voor heel het weekend is 40 euro, voor zaterdag is het 20 euro en voor de zondag vragen we 25 euro. Meer info en bestellen van tickets kan via de website www.lommelsmuziekfeest.be.
Tevens ben ik nog op zoek naar mensen die deze avond op vrijwillige basis willen komen mee helpen om dit weekend een succes van te maken. Laat maar horen!

Wil jij volledig gratis naar zaal Commerce op zaterdag 24 februari voor dit feestje? Dat kan. Wij hebben 6 inkomtickets klaarliggen voor jullie, en het enige dat jullie hiervoor moeten doen is een mailtje sturen aan lommelsegazet.win@telenet.be, je naam en adres in de mail vermelden, en ook kort zeggen waarom jij deze tickets zou moeten winnen. De origineelste bijdragen die winnen dus één van deze tickets! Mailen ten laatste zondag 26 november 20.00 uur.