Zelf Lommels nieuws insturen? Dat kan via lommelsegazet@telenet.be

Alweer verkeershinder

Alweer verkeershinder

Het blijft 'miserie' in het centrum met al die wegenwerken... En inderdaad, het is niet altijd even makkelijk om oplossingen te voorzien, maar soms is de simpelste oplossing blijkbaar altijd niet de evidenste...

De werken aan de rondweg gaan verder, met in de volgende fase de aanleg van het nieuwe kruispunt Koning Leopoldlaan en Koningin Astridlaan. Van maandag 26 februari tot en met begin mei is het volledige kruispunt afgesloten voor alle verkeer. Je volgt de omleiding op het plannetje. Fiets- en voetgangers kunnen gebruik maken van de trage weg Vijfzillenpad, tussen de Koning Leopoldlaan en Beiaardgalm.

Tegelijkertijd werken de nutsmaatschappijen in de Koning Albertlaan vanaf de Molenstraat tot het kruispunt met de Kapelstraat. Vanaf woensdag 28 februari tot eind mei kunnen auto’s in de Koning Albertlaan enkel rijden van de Koning Albertlaan richting de Koningin Astridlaan. Fietsen blijft mogelijk in beide richtingen. Ook alle kruispunten in de Koning Albertlaan blijven open voor alle verkeer.