Zelf Lommels nieuws insturen? Dat kan via lommelsegazet@telenet.be

Alweer een nieuw album 'Ziel voor Vinyl'

Alweer een nieuw album 'Ziel voor Vinyl'


Artiest: Black Pumas
Album: Black Pumas

Releasedate: 2019

Je zult het misschien al gemerkt hebben maar ik wissel graag muziek uit met de mensen om mij heen. Zo ben ik al echte parels tegengekomen. Op mijn vorig werk (Coördinator Jeugdhuis Tydeeh) leerde ik Jan (Projectmedewerker Project M.) kennen. Een gepassioneerde muziekliefhebber die net als mij ook bezig is met vinyl. Tijdens onze werkdagen kwam muziek vaak ter spraken en deelde we heel wat bands met elkaar uit. De gouden tip die ik van Jan kreeg was om naar Black Pumas te luisteren. Natuurlijk kon ik niet wachten tot thuis en werd de spotify direct geopent op de bureau om een nummer op te zetten. Ik was direct verkocht! Diezelfde dag kocht ik nog het debuutalbum op vinyl. Op deze plaat vind je prachtige nummers zoals Black Moon rising, Colors, Fire, maar ook een mooie versie van Fast Car (Tracy Chapman).

Ze staan al even op mijn lijstje van bands die ik zeker live aan het werk wil zien. Een paar weken geleden hebben ze hun nieuw album aangekondigd dat op 27 oktober uitkomt. Mijn hoop op een Europese tournee en daarmee een stop in België (of Nederland) is hiermee wat groter geworden. Fingers Crossed dus ;)
Geniet ervan!