Zelf Lommels nieuws insturen? Dat kan via lommelsegazet@telenet.be

Affiche Rockwood compleet

Affiche Rockwood compleet

Rockwood Festival, het historische festival dat begin jaren 90 furore maakte bij veel muziekliefhebbers, maakt zijn terugkeer en dat op zaterdag 3 augustus 2024. Het idyllische Burgemeesterspark in Lommel zal het decor vormen voor de eerste editie sinds 1993. Festivalgangers zullen er tussen 13u00 en 01u00 kunnen genieten van een mix van lokale en nationale live acts.

Nieuwe namen

Met Tangled Horns en Desmond Dandies is de line-up van Rockwood 2024 compleet!
Desmond Dandies is een vierkoppige psych-garage rockband uit Limburg. Sterk geïnspireerd door the sound of the 60’s, brengen ze een genre tot leven dat niet in hokjes kan worden geplaatst. Verwacht je aan catchy gitaarriffs, stevige versterkers en dromerige stemgeluiden op het festivalplein van Rockwood.
Tangled Horns is een eigenzinnige, alternatieve rockband uit Antwerpen met een felle live-reputatie die garagerock, grunge en stoner combineert met de sfeer van de jaren 90. De vijf Kempenzonen staan bekend om hun stevige en zweterige live shows.

De bands die reeds aangekondigd werden voor Rockwood 2024 zijn Channel Zero, DeWolff, DE MENS, Peuk, School is Cool, The Sha-la-lee’s, Captain Kaiser, Breakfast at midnight en Koala Disco.

Tickets De Early Bird tickets zijn volledig uitverkocht. Vanaf nu zijn de reguliere festivaltickets beschikbaar voor 35 euro per ticket.

Alle verdere info op de website