Zelf Lommels nieuws insturen? Dat kan via lommelsegazet@telenet.be

28.000 bezoekers voor 'Beeldig Lommel'

28.000 bezoekers voor 'Beeldig Lommel'
Foto Jan Buyens

Een bijzonder tevreden burgemeester en ook de rest van de organisatie zonet na afloop van de eerste dag van 'Beeldig Lommel'. Erg veel volk dus, 28.000 volgens schepen Karel Wieërs en een bijzonder warm weer. En ondanks deze hitte waren er toch géén echt grote problemen te melden. Enkel een vijftal artiesten die even vast waren komen te zitten in de lift in het Raadhuis, en één van de levende beelden die op het einde van de namiddag net iets té lang in de zon had gestaan, en even 'flauw viel'.

Een aantal van de beelden en de acts verzamelden aan het Raadhuis om 17.30 uur, waar ze samen met de organisatie nog even op de foto gingen.

Nu zijn er extra veel foto's te bekijken op onze Facebookpagina.  Twee algemene albums, eentje specifiek van de Kinderbeelden in het Burgemeesterspark, en ééntje over de fotografen.

De links naar de foto's:
Kinderbeelden - Jan Buyens
Fotografen - Henri Loomans
Album 3 - Ann Neirinckx
Album 4 - Jan Buyens

Album 5 - Rina Loos
Album 6 - Rowen Boons

En één van onze fotografen, Henri Loomans, die maakte vandaag een wel erg bijzondere reportage. Hij zag, net zoals iedereen, dat er ontzettend veel fotografen rondliepen in het centrum. En i.p.v. de beelden te fotograferen, wat zowat iedereen deed, fotografeerde hij de fotografen! Opmerkelijke en onverwachte beelden dus... Ook hiervan nu op Facebook méér...